dinsdag 29 mei 2012

P5 examen periode vandaag goedgekeurd

Vandaag werden de diensten P5 goedgekeurd.

Het betreft een beperkt aantal diensten in Destelbergen en Kalken en 1 in Zomergem. Dit betekent dat er op een aantal diensten 1 of 2 ritten werden toegevoegd, examenritten. Sommige diensten zijn uitgelengd. De globale inpakt is verspreid zodat met normaal 2 of 3 maal de dienst zal uitvoeren, voor sommige roosters slechts 1 maal. De examen periode loopt 3 weken vanaf 11 juni 2012. De periode kan worden ingekort tot 2 weken, maar dit wordt nog bekeken.
De ritten Viso en Mariagaard worden op de dagplanning extra toegevoegd. De planning van deze instellingen zijn nog niet binnen. Iedereen wordt persoonlijk verwittigd van een extra rit. ACLVB keurt geen examendiensten meer goed indien Viso en Mariagaard er niet meer in verwerkt zijn! Dit was de laatste maal....
Er komt nog deze week een individuele nota van de wijzigingen qua diensten.
Werd nog besproken;
-binnenkort kunnen ook chauffeurs van DB met hun badge toegang krijgen tot de refter en toiletten in Gentbrugge, nav terminus lijn 20
-er komen geen extra onderbrekingen op tc's voor T6 DB
-inzet gelede bussen in de weekends wordt gecommuniceerd
-Gentse Feesten bussen, er zijn normaal 4 diensten / dag voorzien voor de uitlening van bundel 70 en ook een aantal nachtbussen voor DB. De toekenning zal gespreid worden, zodat de massaal ingeschreven chauffeurs gelijke kansen hebben.
-nachtbussen Lokerse Feesten is nog niet definitief.

still have questions, shoot them off.
sven & stefaan

woensdag 9 mei 2012

Uw diensten Online raadplegen?


 
Vanaf 14 mei kan je via de site van De Lijn uw diensten online raadplegen, allerlei formulieren aanvragen ed. Dit komt er op vraag van ACLVB. Inloggen zal kunnen met personeelsnummer en eigen wachtwoord. Verdere info volgt via de officiële wel.

Terug een realisatie van ACLVB!


maandag 7 mei 2012

Nieuwe diensten...

Nog snel even de diensten posten en roosters, weekends en p4 volgen;


Roosters buitenstelplaatsen --> 
http://www.mijnbestand.nl/Bestand-EZUZDL6W3MN7.pdf

Goedgekeurd om 17.30h, gepost om 3.15h in de morgen, dat is sneller dan de wind...

Nieuwe roosters klaar…publicatie 11/05/2012

Vandaag zijn de nieuwe diensten in roosters gegoten voor alle tabellen. Het was en moeilijkzame  oefening maar is toch gelukt. Nu zijn alle roosters ingevuld, maar let op dat alle roosters één of meer TC bevatten. Deze TC zitten ook in de hogere tabellen. De afspraak is dat de TC’s zo veel mogelijk worden ingevuld bij het opmaken van de maandplanning. En dit type voor type, dat is de deal.
Mocht je daar problemen ondervinden, gelieve ons te verwittigen.

Alle diensten, roosters en maandtabel mei worden uiterlijk vrijdag gepubliceerd. Mocht er vrijdag problemen zijn, contacteer uw vakbondsafgevaardigde. We zijn er voor u. Waarom vrijdag? Om organisatorische reden.

We zijn tot een evenwichtig pakket gekomen dat kan worden vgl met het huidig pakket.
Voor vragen, stuur mail of bel ons. Reageren kan op onze blog.